FAQ

Random foto van friends28

Bekijk het fotoalbum

KomChatten - friends28


Porren

Deze gebruiker heeft nog geen porren verstuurd of ontvangen!

Por deze gebruiker

Alle porren bekijken


Weblog van friends28

verhaal3 tessa en haar hondje bento @ 14/07/2015 19 : 45

VERJHAALTJE 3
TESSA EN HAAR HONDJE BENTO


Tessa heeft een klein hondje met de naam Bento En samen zijn ze elkaar best maatjes Tessa doet alles met haar hondje Bento en neemt het overal mee naar toe als het even kan Het liefste gaat ze naar het bos samen met Bento in de fiets mand en Tessa neemt altijd een tas vol spullen mee. En haar telefoon voor muziek ze draait van alles vooral jurk gerard jolig Nick en simon Tessa vind dat net iets gezelliger op de fiets. Als ze bij het bos is gaat ze eerst een rondje met Bento wandelen en beetje spelen naar na ligt Tessa samen met Bento op het gras tussen de bloemetje. Wat Tessa dan heel graag doet. is figuren van de wolken maken maar dan moet ze geluk hebben .Er zijn heel veel stapelwolken in alle soorten en maten. En maakt met haar telefoon fotoâs en deelt die met haar favoriete weerman die dat zo leuk vind. Op een gegeven moment liggen Tessa en Bento lekker in de zon in het gras tussen de fleurige bloemen. Bento kijkt op en zag wat bewegen Tessa dacht van wat is er aan de hand. Het was een klein musje die op een takje kwam zitten van een struik waar Bento en Tessa vlak voor in het gras liggen.
Tessa probeert een foto van te maken het musje is licht geel met donkerblauwe met groene vleugels Tessa vind hem zo mooi. Vlak daarna komt er een meid naar haar en Bento toe gelopen Hoi ik ben zoe ik kwam op je gezellige muziek af. Tessa stelde zich voor en dit is mijn hondje Bento. Zoe dus jij bent ook jurk fan? Het nummer VOOR EEN KEER hoorde ze toen Zoe de vraag stelde. Tessa zij ja ik vind dennis en Jeroen leuk en hebben leuke humor. Hun muziek heeft soms van die teksten die je raken en van hun programma met een top duo Nick en Simon zijn zo grappig. Vertelde Tessa Zoe zij ja vond ik ook en wat vind je van nielson ? Tessa zij ja leuk zeker kop in het zand maar oceaan van rakoen vind ik de mooiste Nederlandstalige nummer tot nu toe zij Tessa. Zo ging het nog wel even door. Zoe zij ik vind het best heel gezellig met jouw. Tessa zij dankjewel. Zoe vraagt zou het leuk vinden als we vriendinnen worden? Tessa zegt ja dat lijk me heel leuk alleen ben er niet goed in want heb nooit echte vriendinnen gehad. ik heb wel sinds kort een vriendschappelijke vriend Kevin alleen hij woont best ver weg dus afpreken is dan moeilijker. Zoe zegt ik woon hier vlakbij. Tessa ik ook hihi dadelijk wonen we in de zelfde straat. Zoe haha ik woon vlak bij het winkelcentrum en jij ook?. Tessa zij nee die is aan de einde van de straat woon heel dicht bij de metro. Zoe OW daar ja dat ken ik wel is een kleine twintig min van me huis vandaan hihi. Tessa zij leuk eindelijk een leuke vriendin die dichtbij woont Tessa vraagt aan Zoe ga je mee nog iets drinken? ja altijd als ik naar het bos ga krijgt Bento altijd iets lekkers. Zoe zij oké leuk. Tessa pakte haar spullen bij elkaar en Bento aan de riem. en gingen met zijn drietjes naar het terras. hier waren honden gewoon toegestaan. Tessa bestelde een ice thea en frikadellen een met broodje en een zonder voor Bento Zoe bestelde ook een broodje frikadel en een fanta.
Zoe vroeg wat ga je doen als je thuis bent? Tessa ik doe nooit echt zoveel ben al zo lang alleen zonder vrienden bedoel ik heb er wel een paar via internet maar heb je niet altijd wat aan. maar meestal tv kijken of haken en puzzel-achtige spelletjes. Zoe zij dat is toch leuk haken vind ik ook leuk maar kan het niet zou het wil willen leren. Tessa zij ik heb het via youtube geleerd maar ik wil je wel het ook wel leren heb al zoveel gehaakt verschillende beestjes en beestje met een lijstje voor een foto te bewaren Tessa liet fotoâs van haar telefoon zien Zoe wow wat cool allemaal dat ziet er moeilijk uit. Tessa zij in het begin vond ik het ook moeilijk maar als je het eenmaal onder de knie heb valt het wel mee. Maar sommige dingen begrijp ik ook niet zo als van die gordijnstrookjes haken dat gaat via een tekening patroon die begrijp ik ook niet. Zoe zij dat klinkt leuk. Tessa zegt we kunnen eens wat afspreken dan kan ik je misschien helpen het is de eerste keer alleen maar haken uithalen en weer opnieuw beginnen en kost wat geduld en je moet er de tijd voor nemen en niet met andere dingen bezig zijn had iemand die wilde ook dat ik het uitlegde maar was meer met andere dingen bezig. Plots belde Kevin Tessa nam op HOI Kevin vroeg waar ik was hij was in de buurt bij zijn broer die woonde hier. Tessa zij ij het bos met mijn nieuwe vriendin die heb ik vandaag leren kennen hier in het bos Kevin zo o wat leuk maar mag ik ook even lanks komen? Tessa zij maar natuurlijk mag altijd OKE ben onderweg. Kevin kwam bij het bos belde Tessa waar ze precies was Tessa liep hem tegemoet. Hoi kom en ze gingen terug naar Zoe Kevin stelde zich voor het was nog lang gezellig toen gingen ze naar huis en beloofde elkaar dat ze snel iets leuks gaan doen. En ze gingen allemaal naar huis Tessa vond het een superleuke dag


Geschreven/verzonnen door jeanny

Reacties (0) | ReageerContact

Populariteitsmeter

Populariteit meter

Opties

Vrienden

geen

Vriendschapsverzoeken

geen